Vader en dochter

Vlechtjesparade
Contact

Workshop vlechten voor mannen met dochters : vader en dochter

Weet jij ook niet zo goed wat je met het haar van je dochter aan moet? En wil jij graag naar een gezellige papa-dochter activiteit? Geef je dan op voor de workshop vlechten voor mannen!

Tijdens deze gezellige papa-dochter activiteit komen diverse kapsels zoals staartjes, knotjes, vlechten en natuurlijk het invlechten aan bod. Maar uiteraard gaan we ook oefenen met waar je moeite mee hebt, zodat je dochter mooi voor de dag komt. De workshop haarvlechten wordt gegeven aan kleine groepen van max. 6 personen zodat ik voldoende aandacht heb voor iedereen. Na de workshop ben je in staat eenvoudige vlechttechnieken toe te passen.

Inhoud cursus haarvlechten:
Staartjes maken
Vlechten
Invlecht techniek
Diagonaal invlechten (de Elsa vlecht)
Knotjes maken
Tips en tricks

Informatie
De kosten van de workshop vlechten voor mannen bedragen per vader € 15,-
De prijs is inclusief het gebruik van alle benodigdheden. Zelf je dochter of een model meebrengen. Alle benodigdheden voor de workshop zijn in bruikleen.
De workshop zal 2 uur maximaal duren. Ik zorg voor een drankje en een lekkernij voor bij de workshop.

Kom jij ook samen met je dochter? Wij proberen vermaak te bieden voor zowel vader als dochter maar het kan geen kwaad om zelf ook wat vermaak voor je dochter mee te nemen indien je dit nodig vindt. Bijvoorbeeld een IPad. Is je dochter niet lang genoeg voor onze kappersstoelen? Tip: Neem dan een stoel verhoger uit de auto mee.

Wil jij samen met anderen zelf een datum plannen? Dat kan ook! Mochten er mannen zijn, die een klein groepje hebben van maximaal 6 personen en samen een workshop willen volgen, neem dan ook contact met ons op!

Cadeau vader dochter
Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor vader en dochter? Geef dan de workshop haarvlechten cadeau!

Ik wil boeken