Vrijgezellenfeest

Vlechtjesparade
Contact

Workshop vrijgezellenfeest

Zoek jij een origineel en gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeest? Hebben jij en je vriendinnen altijd al belangstelling gehad voor het vlechten van haar? Of heb je altijd al willen weten hoe je binnen een paar minuten je haar mooi opsteekt en hoe je met schuifspeldjes werkt?

Dan is deze haarstyling workshop ideaal voor jou en je vriendinnen. De workshop is natuurlijk ook geschikt voor een leuk verjaardagsfeestje of gewoon zonder reden.
Voor een succesvol feest is deze workshop een must!

Willen jij en je vriendinnen gaan stappen? Dan kan deze workshop een goed begin van de avond zijn. Tijdens de workshop kunnen jullie je helemaal mooi maken om vervolgens stralend de stad in te gaan.

Over de workshop
De workshop haarstyling zit niet vast aan een thema. Ik werke in groepen van maximaal 12 personen, waardoor ik iedereen persoonlijk advies kan geven.
Een workshop is geen workshop als je zelf niet aan de slag mag gaan. Wanneer iedereen persoonlijke advies heeft gekregen kun je zelf aan de slag met je haar. Ook kunnen jullie elkaars haren doen. Als het niet lukt of als je vragen hebt schiet ik je te hulp.

Ik wil boeken